Подорож Пілігрима – Джон Буньян

  • Подорож Пілігрима – Джон Буньян
  • Подорож Пілігрима(2)
Author

Publisher

ISBN

978-617-7662-95-1

Year

Binding

Тверда

Pages

256

Language

Weight

695 г

Size

160 х 235 х 18

470.00 


«Подорож пілігрима» Джона Буньяна — це один із найвидатніших творів англійської літератури. Ця книжка протягом століть заохочувала, кидала виклик та захоплювала дітей і дорослих. Це видання християнської класики містить тридцять оригінальних повносторінкових кольорових ілюстрацій знаного художника Майка Віммера. Оповідь про подорож Християнина до Небесної Країни, під час якої він зустрічається з Євангелістом, Невігласом, Світським Мудрецем та іншими персонажами, допоможе читачам зрозуміти радощі та труднощі життя віри на землі.
Для широкого кола читачів.

Список ілюстрацій
Вступне слово

Розділ 1 Велике нещастя Пілігрима
Розділ 2 Широкий або вузький шляхи
Розділ 3 Звільнення від тягаря та початок подорожі
Розділ 4 Жорстока битва і Долина Смертної Темряви
Розділ 5 Вірний друг
Розділ 6 Віра понад слова
Розділ 7 На суді за Євангелію
Розділ 8 Протистояння стихіям світу
Розділ 9 Оновлення біля Божої ріки
Розділ 10 В’язні Відчаю
Розділ 11 Застереження пастухів та уникнення небезпек
Розділ 12 Випробування віри
Розділ 13 Облесливі вороги та відновлення довіри
Розділ 14 Упертий Невіглас
Розділ 15 Додому в Небесне Місто

Післямова
Примітки редактора

Джон Буньян (1628–1688) англійський письменник, протестантський проповідник. Народився в Англії. У Бедфорді він провів більшу частину свого життя. У 19 років він одружився з молодою жінкою, яка переконала його регулярно відвідувати церкву. Там він слухав Євангеліє, і після глибокої і тривалої духовної боротьби він повністю підпорядкував себе Господу, після чого він був хрещений і став членом Баптистської церкви Бедфорда. Незабаром він почав проповідувати в церкві і навколишніх селах.

У 1660 році він був заарештований і посаджений у в'язницю за проведення таємних, недозволених державою, релігійних зборів. Коли йому запропонували свободу в обмін на обіцянку ніколи більше не проповідувати, він не погодився і залишився у в'язниці. У 1672 році його відпустили, і він відразу повернувся до попередньої діяльності. Протягом наступних 16-ти років свого життя він вів активну діяльність як пастор, письменник, радник, а також верховний пастор безлічі церков і молодих служителів.