Coming soon

Страх — одна з найсильніших людських емоцій, і одна з тих, яка часто бентежить християн. У Біблії картина може здатися не менш заплутаною: страх — це добре чи погано? І що означає «боятися Господа»? У «Радійте і тремтіть» Майкл Рівз розвіює хмари плутанини й показує, що страх Господній — це зовсім не негативна річ, а інтенсивне захоплене подивування перед Богом, нашим Творцем і Викупителем.
У своїй книжці «Чи віриш ти?» пастор і автор бестселерів Пол Девід Тріпп уважно розглядає 12 основних християнських доктрин і те, як вони впливають на людське серце та розум і змінюють їх. За словами Тріппа, «справжня віра завжди жива». Щоб продемонструвати це, він розкриває кожну доктрину й подає її актуальність для життя християн. Досліджуючи такі теми, як вчення про Бога, Його святість та Святе Письмо, читачі отримають поштовх до глибшої любові та благоговіння перед своїм Творцем та Отцем, і зможуть краще передавати істини Божого Слова навколишнім людям.
«Надія в страшні часи» — це книжка, яка відкриває читачам значення воскресіння Ісуса Христа. Великдень вважається найурочистішим і найважливішим християнським святом. Це час духовного відродження та час святкування фізичного воскресіння Ісуса після трьох днів у домовині. Ніщо не могло підготувати Його відданих послідовників до моменту зустрічі з воскреслим Ісусом. Ніхто з них не зміг Його впізнати. Усі вони бачили Господа Христа фізично, але не бачили Його духовно. Лише тоді, коли Ісус простягнув руку та запросив їх побачити, Ким Він є насправді, їхні очі розплющилися по-справжньому. Головне послання християнської віри розкривається так, як це міг зробити тільки Тімоті Келлер — сповнений непохитної віри, глибокого розуміння та нового погляду на історію, яку, як вам здавалося, ви добре знаєте. Після прочитання цієї книжки ви чітко побачите справжнє значення Великодня.