Назабаром у продажі

«Маленька книжка для зболеного серця» Пол Тоджес

Втрати бувають різними: смерть близької людини, зруйнування стосунків, фінансові
збитки чи крах особистих мрій. Та яким би не було ваше горе, яким би не був ваш біль,
ви можете знайти розраду.
Ця розрада ґрунтується на природі й діяльності осіб Трійці. Бог Отець уважно ставиться
до кожної вашої втрати, Він любить вас і піклується про вас. Ісус Христос — співчутливий Спаситель, Який розуміє вас, бо Він пережив страждання в усіх можливих його різновидах.
А Святий Дух є посланим із неба Втішителем, Який вміло застосовує слова Святого Письма
до вашого серця, у такий спосіб даючи внутрішнє зцілення.

«Тримаючи баланс» Пем Гарді

Ми підсвідомо розуміємо, що баланс — це корисна й необхідна річ. Інакше, чому б ми докладали стільки зусиль, прагнучи досягнути балансу в розподілі часу, у плануванні, кар’єрі, у своїх банківських рахунках? Однак через нашу гріховність і людську неміч усі намагання досягти цього бажаного балансу виявляються марними. Ми докладаємо всіх зусиль, силкуємося ухвалити наймудріше рішення, однак неминуче помиляємося то в одній сфері, то в іншій. Тому ми маємо розуміти, що в кожній сфері життя нашу надію насправді заховано лише в одному місці, точніше, в одній Особі — Боголюдині, Господі Ісусі Христі. Він єдиний є для нас прикладом досконалого балансу. Ця особлива книжка є корисним ресурсом для жіночих служінь, індивідуальних консультацій або просто для того, аби допомогти читачам впоратися з викликами вдома чи на роботі.

«Подорож пілігрима» Джона Буньяна — це один із найвидатніших творів англійської літератури. Ця книжка протягом століть заохочувала, кидала виклик та захоплювала дітей і дорослих.
Це видання християнської класики містить тридцять оригінальних повносторінкових кольорових ілюстрацій знаного художника Майка Віммера. Оповідь про подорож Християнина до Небесної Країни, під час якої він зустрічається з Євангелістом, Невігласом, Світським Мудрецем та іншими персонажами, допоможе читачам зрозуміти радощі та труднощі життя віри на землі.